Recomandam.ro pe Facebook
Recomandăm.ro online din 2007  |  Linkuri în aşteptare  |  Linkuri PREMIUM  |  Adaugă site  |  Mesaje recente  |  Calendar  |  Forum
Director web

Recomandari \ Retete si diete \ Clatite cu rom

alege o categorie:



Clatite cu rom


Ingrediente
O ceasca de faina, 3 oua, un pahar cu lapte, un praf de sare, doua lingurite de zahar, doua lingurite de unt, doua lingurite de rom, o lingurita de apa de flori, o lingura de unt topit pentru uns tigaia, zahar pudra.

Mode de preparare
Se pune intr-un castron faina, se face loc la mijloc si se sparge un ou intreg si se folosesc alte doua galbenusuri, se adauga sarea, zaharul, apa de flori, untul si laptele. Se bate totul bine cu o lingurita pina se desfac toate cocoloasele; se mai adauga untul topit, amestecind mereu. Compozitia trebuie sa fie ca o smintina subtire. Se lasa sa se odihneasca
doua ore. Inainte de a face clatitele se adauga cele doua albusuri batute spuma.Se pune o tigaie cu coada sa se infierbinte pe foc potrivit. se unge cu unt cu o pana, se toarna o lingura plina de compozitie miscind repede tigaia ca sa se acopere tot fundul. Cind incepe sa se rumeneasca pe o parte se intoarce clatita pe ceal;alta parte, saltind cu o miscare iute tigaia sau folosind un cutit lat.
pe masura ce sunt coapte se impaturesc in patru si se tin la cald.Se servesc indata ce sunt toate gata, presarate cu zahar pudra.

Mentiuni
Timp preparare: Nespecificat
Complexitate: mica




Vizite luna asta: 8726
Total vizite: 28707

           

Alege din 7 zile


Ultimele recomandari inscrise



Index recomandari: A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  


Urmareste-ne pe Facebook!    Urmareste-ne pe Twitter!
© 2024 Recomandam.ro. Toate drepturile rezervate. Design: EVIDWEB