Forum | Recomandam.ro
Director web Adauga site Anunturi Calendar Mesaje recente Promovare online Filme si cinema Jocuri Social

Introducerea tarifului de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile .ro

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Madox


Inca o taxa la taxa...
Au stat ei dupa sarbatori si au gasit o solutie ca sa mai platim taxe in plus.
Este o mare bataie de joc deoarece sunt zeci daca nu sute de mii de utilizatori ce detin domenii cu extensia .ro si au platit odata pentru ele pe durata nedeterminata (pe viata, sau pt. cel putin 100 ani) iar ei acum vor sa mai platim inca o data, anual, pentru aceleasi domenii. Se intampla exact cum s-a intamplat si cu taxa auto.

Ex. Am platit acum 10 ani direct la RoTLD(si nu prin alta firma) aprox. 180 lei pentru un domeniu cu extensia .ro achizionandu-l pe viata (pt. cel putin 100 ani). Deci practic l-am "cumparat" deoarece nu poti sa inchiriezi nimic "pe viata". Iar ei acum vin dupa 10 ani si imi cer sa platesc o TAXA anuala (sau la fiecare 5 ani) pentru un bun pe care eu l-am mai cumparat inainte si fiind proprietar asupra acelui bun.

[ATENTIE!] In cazul in care se accepta aceasta modificare NU va recomand sa mai cumparati domenii .ro de la firmele de hosting ci doar de la RoTLD. (Fiindca cei de la alte firme de hosting asa numitii reseleri de domenii au fost de acord cu aceasta modificare si tot ei au propus aceasta modificare pentru ca este in avantajul lor si isi fac ei singuri preturile).

Vezi aici anuntul complet pe site-ul lor la RoTLD.

Prin scrisoarea deschisă adresată Ministrului Comunicațiilor și Societății Informaționale, înregistrată cu nr. 505/25.01.2017 la Cabinetul Ministrului, un număr de 16 parteneri RoTLD au solicitat organizarea de consultări publice privind introducerea tarifului anual de mentenanță pentru domeniile ".ro".
Link-ul catre scrisoarea deschisa.


« Ultima Modificare: Ianuarie 27, 2017, 01:53:25 a.m. de Madox »

Offline Madox

Inca o problema care tot persista de vreo 2-3 ani si anume monopolul care-l detin cei doi titani ai internetului Google si Facebook!

Vezi acest articol pentru a intelege http://www.usnews.com/opinion/articles/2016-06-22/google-is-the-worlds-biggest-censor-and-its-power-must-be-regulated

Foarte adevarat !! Asa avea prea mult de comentat si nu-mi ajunge spatiul de pe serverele Facebook asa ca am sa ma abtin de la orice comentariu si tot ce pot sa spun este Fuck You Google and Facebook !!
RIP Google and Facebook!
Incepand cu decembrie 2015 in mod oficial sunt 100% impotriva lor !!
Si am sa fac publicitate negativa in fiecare zi impotriva acestor titani ai internetului pentru ca stim cu totii cat de favorabila si benefica era perioada 1995-2010 si imi doresc internetul de alta data.
Jos cenzura..  jos cu nemernicii astia care au pus monopol pe INTERNET!!
Internetul exista inca datorita noua, publisheri, designeri, programatori si utilizatori ci NU datorita lor !!

 





Banner web publicitar doar cu 5.00 EUR lunar! Banner web publicitar doar cu 5.00 EUR lunar! Banner web publicitar doar cu 5.00 EUR lunar!