Director web

Recomandari \ Retete si diete \ Criteriile de evaluare a retetelor

alege o categorie:



Criteriile de evaluare a retetelor

Criteriile de evaluare a retetelor


Retetele folosite de tine personal intrunesc nevoile nutritive ale familiei tale.
Este foarte util sa cunoastem criteriile de evaluare a retetelor:
  • - Nici o reteta nu trebuie sa depaseasca 2-3 lingurite de zahar rafinat si 2-3 lingurite de grasime pe portie.
  • - Retetele care contin faina rafinata (faina alba), de exemplu paine, prajituri, placinte si cereale prelucrate, pot fi imbunatatite prin adaugarea de tarate.
  • - Retetele care contin zahar rafinat pot fi imbunatatite prin inlocuirea acestuia cu sucuri de fructe concentrate, cu fructe uscate sau proaspete. Zaharul sa fie redus cat se poate de mult.
  • - Retetele care contin unt sau nuca de cocos (aceasta din urma contine anumiti acizi grasi saturati daunatori) pot fi imbunatatite prin folosirea de margarine si uleiuri vegetale.
  • - Laptele si produsele lactate sa fie cat mai degresate
  • - Ouale sa fie cat mai mult inlocuite, sa se foloseasca mai bine doar albusul (nu contine deloc colesterol).


Cuvinte cheie: reteta, retete, familie, evaluare retete, sanatate



Vizite luna asta: 15990
Total vizite: 39501

           

Alege din 7 zile


Ultimele recomandari inscrise



Index recomandari: A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  


Urmareste-ne pe Facebook!    Urmareste-ne pe Twitter!
© 2024 Recomandam.ro. Toate drepturile rezervate. Design: EVIDWEB