Recomandam.ro pe Facebook
Recomandăm.ro online din 2007  |  Linkuri în aşteptare  |  Linkuri PREMIUM  |  Adaugă site  |  Mesaje recente  |  Calendar  |  Forum
Director web

Recomandari \ Retete si diete \ Servirea bauturilor

alege o categorie:Servirea bauturilor

Servirea bauturilor


Bauturile din fructe, struguri si legume, nefermentate si fermentate, se servesc la masa in pahare si in cesti diferite. Bauturile se pot servi inainte de masa, in timpul sau si dupa masa ori spre sfarsitul acesteia.
Bauturile cu caracter aperitiv (visinata, afinata, etc.) se servesc de refgula inainte de masa, in pahare sau in cescute din sticla si ceramica obisnuite, colorate sau nu, dupa posibilitati si preferinte.
Bauturile din fructe, struguri si legume seci (nedulci) sau prea putin dulci (majoritatea) se servesc in timpul mesei in pahare din sticla obisnuita incolora sau din semicristal, dupa posibilitati, de forme si marimi normale pentru aceleasi bauturi distinct colorate si limpezi; sticla si culoarea acestora trebuie sa redea culorile si limpiditatea bauturilor din fructe, struguri si legume in toata realitatea lor ori sa le reliefeze, iar nu sa le afecteze.

bauturile de tip cocteil se servesc in timpul sau spre sfarsitul mesei, in pahare de forma conica si de marimi obisnuite, iar cele spumoase ori spumante in aceleasi pahare de cristal sau semicristal (in cupe). Toate bauturile de tip cruson si cele demidulci sau dulci, se servesc la sfarsitul mesei in pahare din sticla obisnuita, incolora, de forma usor conica sau nu, insotite de cate o lingurita spre a se putea servi si bucatelele de fructe din compozitia bauturii.

La mesele obisnuite, toate bauturile pot fi servite in pahare obisnuite.


Cuvinte cheie: bauturi, sucuri, servirea bauturilorVizite luna asta: 8849
Total vizite: 28117

           

Alege din 7 zile


Ultimele recomandari inscriseIndex recomandari: A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  


Urmareste-ne pe Facebook!    Urmareste-ne pe Twitter!
© 2024 Recomandam.ro. Toate drepturile rezervate. Design: EVIDWEB